Συχνές Ερωτήσεις

 

Τι εξοπλισμό χρησιμοποιεί το ATV Studio;
Οι φωτογραφικές μηχανές και οι βιντεοκάμερες που χρησιμοποιούμε είναι ψηφιακές με ανάλυση μεγαλύτερη των 20 megapixel. Πάντα υπάρχει δεύτερη φωτογραφική μηχανή, ώστε να δράσει αμέσως σε περίπτωση βλάβης, και σε κάθε γάμο χρησιμοποιούνται διαφορετικοί επαγγελματικοί φακοί, ανάλογα με την ώρα, το φωτισμό και τις απαιτήσεις.

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΕΡΙΕΣ ΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΡΑΚΟΠΤΕΡΟ (DRONES) ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Πόσες φωτογραφίες τραβάτε σε κάθε γάμο ή εκδήλωση;

Εξαρτάται από την εκάστοτε περίπτωση. Σε μικρότερης διάρκειας γάμους ή βαπτίσεις θα τραβήξουμε 1.000-1.500 εικόνες, ενώ σε μεγαλύτερους γάμους και εκδηλώσεις ο αριθμός μπορεί να φτάσει τις 2.500 φωτογραφίες. Αυτό σε πρώτη φάση, καθώς μετά τη διαλογή θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες φωτογραφίες, απορρίπτοντας τις λιγότερο σημαντικές.

Τι είδους αρχεία χρησιμοποιείτε;
Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες που τραβάτε εσείς με την ψηφιακή σας φωτογραφική μηχανή, οι δικές μας εικόνες δεν είναι JPEG. Χρησιμοποιούμε αρχεία RAW, το λεγόμενο «ψηφιακό αρνητικό». Ο τύπος αρχείου αυτός δεν μπορεί να τυπωθεί αμέσως, καθώς πρέπει να περάσει από επεξεργασία, εξ ου και το όνομα Raw (ωμό). Αυτό που σας ενδιαφέρει είναι ότι έτσι εξασφαλίζεται κορυφαία ποιότητα χρωμάτων, εξαλείφεται η πιθανότητα κόκκινων ματιών και προσφέρεται εν γένει ικανοποιητικότερο αποτέλεσμα. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μας.

Μπορείτε να μας προμηθεύσετε και δεύτερο φωτογράφο;
Εφόσον κάποιο ζευγάρι επιθυμεί και δεύτερο ζευγάρι μάτια για να καλύψει το γάμο του (διπλασιάζοντας έτσι τον όγκο των φωτογραφιών και κατά συνέπεια τις πιθανότητες να βρεθούν οι επιθυμητές), αυτό μπορεί να κανονιστεί, εφόσον φυσικά υπάρξει ανάλογη συνεννόηση κατά την προετοιμασία.

Προσφέρετε και ασπρόμαυρες ή εικόνες σέπια;
Φυσικά. Το αποτέλεσμα μπορεί να είναι άκρως καλλιτεχνικό και θελκτικό. Εφόσον το ζευγάρι το επιθυμεί μπορεί να υπάρξει ειδική συλλογή εικόνων σε ασπρόμαυρο ή σέπια.

Μπορούμε να πάρουμε τις εικόνες μας σε ψηφιακή μορφή;
Μαζί με το άλμπουμ, τις φωτογραφίες και το βίντεο του γάμου σας θα πάρετε μαζί και ένα CD-ROM με τις φωτογραφίες. Ακόμα, μπορείτε να ζητήσετε slides, ανατυπώσεις και μεγεθυσμένες εικόνες.

Υπάρχουν… ψιλά γράμματα στις προσφορές σας;
Σε καμία περίπτωση. Η οικονομική μας πρόταση, μετά τη συζήτηση που θα έχουμε για τις απαιτήσεις σας, θα είναι συγκεκριμένη και τελική.