Φωτογράφηση γάμου

Εμπιστευτείτε μας τις στιγμές σας και απολαύστε ‘τες για ολη σας τη ζωή

Η καλλιτεχνική φωτογραφία και η βιντεοσκόπηση γάμου είναι η βασική δραστηριότητα του ATV Studio από το 1988 μέχρι σήμερα. Ξεχάστε τις μονότονες, στημένες φωτογραφίες έξω από την εκκλησία, μια τεχνική που παραπέμπει σε άλλες εποχές. Με τέχνη και μεράκι, εγγυόμαστε ότι οι φωτογραφίες σας θα είναι πρωτότυπες, προσαρμοσμένες στα δικά σας γούστα και θα προσδίδουν κίνηση, κάτι που αν μη τι άλλο αρμόζει πολύ περισσότερο σε μια τόσο όμορφη και σημαντική στιγμή της ζωής σας.

Η φωτογράφιση δεν αφορά μόνο το μυστήριο. Ξεκινά πολύ πιο νωρίς, στο σπίτι, με την προετοιμασία της νύφης και του γαμπρού, συνεχίζεται στην εκκλησία και κορυφώνεται αργότερα. Το ζευγάρι κάνει την προσωπική του καλλιτεχνική φωτογράφιση, πριν πάρει τη σκυτάλη η δεξίωση. Θα απαθανατίσουμε με τον καλύτερο τρόπο τον πρώτο χορό των νεόνυμφων, μια σκηνή που όλα τα ζευγάρια θυμούνται για πάντα, τους καλεσμένους και βεβαίως το γαμήλιο πάρτι για όση ώρα επιθυμείτε. Φυσικά, για όσα ζευγάρια το επιλέξουν, υπάρχει η δυνατότητα φωτογράφισης της επόμενης ημέρας, των πρώτων δηλαδή στιγμών του έγγαμου βίου. Οι φωτογραφίες του γάμου θα σας παραδοθούν σε CD-ROM μέσα σε ελάχιστες μέρες, ώστε να επιλέξετε αυτές που θέλετε για το άλμπουμ σας.

Εκτός από τις φωτογραφίες, το ATV Studio αναλαμβάνει τη δημιουργία του βίντεο του γάμου σας, μιας ταινίας που σας επιτρέπει να ξαναζήσετε την πανέμορφη εμπειρία σας, αλλά και να βιώσετε τη μέρα μέσα από τα μάτια των καλεσμένων σας. Για τη βιντεοσκόπηση χρησιμοποιούμε τα πλέον σύγχρονα μέσα, κάμερες υψηλής ευκρίνειας και τα τελευταία προγράμματα μονταρίσματος. Η δημιουργία του βίντεο θα γίνει σε συνεργασία με εσάς, καθώς θα επιλέξετε τις σκηνές που θα περιλαμβάνονται, όπως άλλωστε και τη μουσική με την οποία θα ντυθεί το οπτικό υλικό. Ασφαλώς, εσείς θα είστε αυτοί που θα επιλέξετε εκ των προτέρων το ύφος και τη διάρκεια της βιντεοσκόπησης. Έτσι, το DVD ή το Blu Ray που θα πάρετε στα χέρια σας θα είναι μια προσωπική καλλιτεχνική δημιουργία, ενώ φυσικά, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να παραλάβετε και ολόκληρο το αμοντάριστο υλικό.